Κώστας Καραμανλής: Πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του

Ο Κώστας Καραμανλής σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ανέφερε ότι είναι στη διάθεσή της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για να δώσει απαντήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως είπε ο Γιώργος Σιαδήμας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, την Δευτέρα (20/3) αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Ακούστε το ηχητικό:

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί κατά την αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου, όπου ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης θα παράσχει σχετική ενημέρωση, καθώς με το άρθρο του Κτβ που έχει συγκληθεί η Επιτροπή είναι «περιχαρακωμένη» στην ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον αρμόδιο υπουργό.

Ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχουν αιτήματα κοινοβουλευτικών ομάδων για συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία θα μπορούσε να προσέλθει ο κ. Καραμανλής, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ