Κώστας Καραμανλής: Παρών σήμερα στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας – Αύριο αναμένεται να τοποθετηθεί

Ο πρώην υπουργός μεταφορών Κώστας Καραμανλής ήταν παρών σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου άρχισε η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που υπέβαλε σήμερα η αντιπολίτευση, με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο παραποιήθηκαν τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις συνομιλίες των μηχανοδηγών και των σταθμαρχών του ΟΣΕ, την ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής αναμένεται μάλιστα να μιλήσει αύριο στην Βουλή, κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, κάτι που δεν έκανε τις προηγούμενες ημέρες, όταν συζητήθηκε στην Βουλή, τα πορίσματα που κατέθεσαν τα κόμματα στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη.

Για την απουσία του κ. Καραμανλή, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις εν λόγω συνεδριάσεις η αντιπολίτευση άσκησε σφοδρή κριτική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αύριο ο κ. Καραμανλής αναμένεται να πει κατά την ομιλία του στην Βουλή, όσα έγιναν στον σιδηρόδρομο, επί δικής του θητείας. Το κέντρο βάρους θα είναι όσα έγιναν γύρω από την σύμβαση 717.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ