Άγρια κόντρα on air Τζανακόπουλου – Οικονόμου: «Είστε συνήγορος του Πλεύρη» – «Θα πονέσετε από την ενημέρωση»

Άγρια κόντρα on air ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΙ. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ήταν καλεσμένος μαζί με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και το «φυτίλι» άναψε όταν η συζήτηση έφτασε στην δήθεν νεκρή «μικρή Μαρία» του Έβρου.

«Θα ζητήσετε συγγνώμη;» ρώτησε ο κ. Πλεύρης και στη συνέχεια και ο κ. Οικονόμου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντά:

«Συγγνώμη θα πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν να τους πνίγουμε. Που θα μας πει να ζητήσουμε συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη».

«Κάνατε λάθος για την μικρή Μαρία;» ρώτησε ο Θάνος Πλεύρης  με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει: «ζήτησε συγγνώμη ο κ. Μηταράκης;».

«Γίνατε κόμμα κατασυκοφάντησης της χώρας, ο πρόεδρός σας έκανε tweet που εξυπηρετούσε τους λαθροδιακινητές, έκαναν μακιγιάζ σε κοριτσάκι για να φαίνεται νεκρό, αυτός είναι ο ανθρωπισμός σας» τόνισε από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης.

Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αποκάλεσε τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο «συνηγόρους του Θάνου Πλεύρη» υποστηρίζοντας ότι «με πάτε από τον φράχτη, στη μικρή Μαρία, στον κ. Καλογρίτσα». Μάλιστα πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Ρωτήσατε τον κ. Πλεύρη για τις υποκλοπές, για τον κ. Φλώρο, για την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη;» και επανήλθε παρακάτω απευθυνόμενος στον Δημήτρη Οικονόμου: «Είστε ή δεν είστε ΝΔ κ. Οικονόμου;».

Ο δημοσιογράφος απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ότι «είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο» και συμπλήρωσε: «Όταν έχετε μάθει να στήνετε ΣΥΡΙΖΑ channel, δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε και σας πόνεσε o ΣΚΑΙ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση». Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος σηκώθηκε από τη θέση του για να πάει σε άλλο θέμα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ