Αντιπαράθεση Τσίπρα – Οικονόμου για τις παρακολουθήσεις

Αντιπαράθεση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προκάλεσε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που, με αφορμή τις παρακολουθήσεις,  κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «είναι επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης». Ο κ. Οικονόμου απάντησε κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση με ύβρεις.

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα αναφέρει:

“Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Οι υποψίες, δηλαδή, ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ο επικίνδυνα ανέμελος ΠΘ, αλλά ο προϊστάμενος μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση.”

 

Η απάντηση Οικονόμου

“Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή”, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου,  σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι προσπαθεί να “υποδαυλίσει ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις και ατυχείς λέξεις συνδεδεμένες με αλλά εποχές”.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου ανέφερε:

“Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ύβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.