Βασίλειος Κωστέτσος: «Είμαι ακόμη σοκαρισμένος» – Τι αναφέρει σε νέες αναρτήσεις του για την επίθεση που δέχθηκε

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με νέα ανάρτηση του μέσα από το προφίλ του στο Instagram ενημέρωσε ότι είναι ακόμη σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Στο story που ανέβηκε από το προφίλ του, ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε:

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ».

Λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση του ανέφερε: «Από την δολοφονία του άτυχου Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου δυστυχώς δεν πήραν κανένα μάθημα. Άγιο είχαμε χθες βράδυ, θα μπορούσε να είχαμε την ίδια τύχη… και όχι στου Φιλοπάππου, αλλά στην πλατεία Συντάγματος»

Όλα συνέβησαν, όπως αναφέρει ο σχεδιαστής μόδας σε αναρτήσεις του στο Instagram, την ώρα που έκανε βόλτα με ένα φίλο του στο Σύνταγμα.

«Στην καρδιά της Αθήνας! Πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς- Αλγερινοί η Πακιστανοί- με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο. Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεσή τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε, πετώντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά, και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, αίσχος” έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής.

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε φωτογραφίες με εκείνον και τον φίλο του από το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου μετέβησαν για τις πρώτες βοήθειες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ