Κόντρα Μητσοτάκη – Δραγασάκη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

“Κύριε πρόεδρε ήσασταν εκτός θέματος”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

“Η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά ενός υπουργού. Γιατί θεωρούμε τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ευθέως προσβλητική για τη δημοκρατική τάξη. Το θεωρούμε πιο σημαντικό από τα οικονομικά ζητήματα τα οποία θίξατε. Φοβάστε ότι μέχρι και οι βολικοί και συνεργάσιμοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην αντέξουν σε μια ψηφοφορία που θα αφορά μόνο τον κ. Πολάκη. Ο Πολάκης είναι δικό σας πρόβλημα και συνολικά της ελληνικής κοινωνίας. Ο λαλίστατος κ. Τσίπρας ανέθεσε σε εσάς να πιείτε το πικρό ποτήρι. Κύριε Δραγασάκη καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση στην οποία έχετε περιέλθει” υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κλείνοντας τη δεύτερη τοποθέτηση του αναφέρθηκε σε ένα στίχο του Καβάφη λέγοντας «κι αν δεν μπορείς να κάμεις τη ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς μην την εξευτελίζεις».

“Σας έδωσε την εντύπωση ότι είχα ένα πικρό ποτήρι;” απάντησε ο Γιάννης Δραγασάκης, επαναλαμβάνοντας πως το θέμα είναι αν θα πάμε στις εκλογές με τα προβλήματα των πολιτών ή κρύβοντας τα. Όσον αφορά στα όσα είχαν ακουστεί νωρίτερα για τον νέο υπουργόν Τουρισμού σημείωσε “ο κύριος Θεοχαρόπουλος δεν ήταν δεξιός ούτε μέλος του κόμματος του κυρίου Καρατζαφέρη” και προσέθεσε “οι αριστεροί επανασυσπειρώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι προοδευτικές δυνάμεις συσπειρώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στον κίνδυνο της δικής σας πολιτικής”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ