ΚΙΝΑΛ: Χωρίς τη συμμετοχή Παπανδρέου το ντιμπέιτ των πέντε υποψηφίων

Με περιοδείες σε όλη τη χώρα συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία οι έξι υποψήφιοι για την αρχηγία στο Κίνημα Αλλαγής. Το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ των πέντε υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ θα γίνει στην EΡT το Ντιμπέιτ μεταξύ 5 υποψηφίων για την ηγεσία, των Νίκου Ανδρουλακη, Παύλου Γερουλάνου, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδου και Παύλου Χρηστίδη κατά τα πρότυπα του 2017. Χωρίς την συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου.

“Το μικρό ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΠΑΣΟΚ, πρέπει να μεγαλώσει”, επισημαίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

“Πρέπει να δούμε τις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου ίσως ως την τελευταία ευκαιρία για την ανασυγκρότηση της παράταξης” σημειώνει ο Χάρης Καστανίδης.

Κάλεσμα συμμετοχής για να παραμεριστούν κομματικοί μηχανισμοί, απευθύνει ο Ανδρέας Λοβέρδος

“Η δική μου υποψηφιότητα είναι μία υποψηφιότητα που θέλει να αλλάξει το σύστημα. Ώστε η εξουσία και ο πλούτος να έρθουν στα χέρια των πολλών” δηλώνει ο Παύλος Χρηστίδης υπογραμμίζοντας πως “Στο επίκεντρο είναι τα προβλήματα της κοινωνίας”.

Σε Άργος, Τρίπολη και Καλαμάτα περιόδευσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε δηλώσεις του στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου στην Αργολίδα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτό που επιχειρείται είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πορεία “για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, για να σπάσει αυτός ο διπολισμός της αδράνειας και του συντηρητισμού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ