Κατρίνης στον Realfm 97,8: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αφήνουν τα πάντα απλήρωτα

Ο επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε πως «ήταν ψύχραιμη η αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών και ορθώς δεν αποδέχθηκε να γίνει η συνάντηση».

«Θα πρέπει να κινηθούμε λίγο πιο εξωστρεφώς» πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της έρευνας που εκτιμώ ότι έχει ξεκινήσει. Θυμάστε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης αμέσως προσέφυγε στη δικαιοσύνη, θεωρώντας ότι στους 4 μήνες θα έπρεπε αυτοί που εμπλέκονται με την εμπορία και τη διαχείριση του παράνομου λογισμικού να έχουν κληθεί να καταθέσουν» ανέφερε ο κ. Κατρίνης. «Κινηθήκαμε με απόλυτα θεσμικό τρόπο» συμπλήρωσε.

«Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αφήνουν τα πάντα απλήρωτα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο κόστος διαβίωσης, ενέργειας και κίνησης. Η κυβέρνηση πρέπει να το δει» περιέγραψε.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής της σταθερότητας και της ασφάλειας της χώρας. Δυνατό ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, δημιουργεί περισσότερες προϋποθέσεις για να υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια στη χώρα» σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ