Καταλόγους νέων μελών πριν από την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ ζητά ο Χαρακόπουλος

“Δεν πρέπει να πάμε  με την λογική που είχαμε πάει την προηγούμενη φορά -και την ώρα της ψηφοφορίας να προσέρχεται κάποιος και να ψηφίζει πληρώνοντας ένα αντίτιμο εγγραφής- γιατί υπήρχαν πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο όλοι αυτοί που προσήλθαν την προηγούμενη φορά είναι πράγματι ψηφοφόροι, μέλη, φίλοι της ΝΔ ή εξυπηρετούνταν και άλλα συμφέροντα” δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.

“Τις αμέσως επόμενες μέρες να δοθεί η δυνατότητα σε όσους πολίτες επιθυμούν να εγγραφούν στη ΝΔ, και οι κατάλογοι που θα σχηματιστούν σε εύλογο διάστημα να είναι αυτοί που θα χρησιμοποιηθούν  στη διαδικασία των εκλογών” είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

“Από την ίδρυσή της η ΝΔ ήταν ένα κόμμα το οποίο προήλθε από τη συνένωση δυνάμεων από την προδικτατορική ΕΡΕ και το προδικτατορικό Κέντρο. Επομένως και σήμερα η ΝΔ είναι η παράταξη που εκφράζει και τους συντηρητικούς πολίτες που πιστεύουν σε παραδοσιακές αρχές και σταθερές αξίες, και βεβαίως τις δυνάμεις του μεταρρυθμιστικού κοινωνικού κέντρου. Και δεν μπορεί να εγκαταλείψει ούτε το ένα σκέλος ούτε το άλλο, αλλιώς θα ακρωτηριαστεΊ ” είπε επίσης ο κ.Χαρακόπουλος.

Ανέφερε επίσης ότι είναι “φυσικό όταν ένα κόμμα χάνει τις εκλογές να θέλει να δει τα αίτια της ήττας. Εμείς είχαμε μια εκκρεμότητα από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου του 2015. Δυστυχώς, τότε δεν ακουστήκαμε όσοι είχαμε ζητήσει να ανοίξει ένας προσυνεδριακός διάλογος για την επόμενη μέρα στη ΝΔ και να δούμε κατάματα το πρόβλημα με το ζήτημα ηγεσίας που υπήρχε κατά τη γνώμη μου από τότε. Δυστυχώς, χάθηκε πολύτιμος χρόνος”.

Όσον αφορά στη πιθανή διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων, ο κ. Χαρακόπουλος, υποστήριξε ότι “από τη στιγμή που θα σεβαστούμε όλοι τους κανόνες του διαλόγου και δεν θα υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, δεν θα υπάρχουν εξαλλοσύνες και ακρότητες, είναι χρήσιμο να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα προκειμένου οι ψηφοφόροι της ΝΔ, οι πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον της ελληνικής ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς να προσέλθουν πιο ενημερωμένοι στην κάλπη που θα στηθεί για την ανάδειξη νέου αρχηγού”. 

 

Διαβάστε επίσης

Τετ α τετ Σαμαρά – Βορίδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ