Κασσελάκης: Παίζετε με τις λέξεις “καρατόμηση – μετάθεση” και εμπαίζετε τον ελληνικό λαό

Στις μετακινήσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, που εμπλέκονται στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής, αναφέρεται σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Τα τελευταία λόγια της τα κράτησα σαν φυλαχτό» – Η συγκινητική ανάρτηση για την γιαγιά και τον παππού του

«Για να κατευνάσουν τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου, ανακοίνωσαν ότι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων “καρατομούνται”. Τελικά, απλώς μετατίθενται», επισημαίνει, προσθέτοντας ότι μετατίθενται «δυο στη Διεύθυνση Μεταφορών στην Αμυγδαλέζα, δύο στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, δύο στη Διεύθυνση Μεταγωγών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον πρωθυπουργό «ως πολιτικό του προϊστάμενο» τα εξής: «Αυτές οι τρεις διευθύνσεις δεν χρειάζονται ικανά στελέχη, αλλά αποτελούν “τιμωρία” αστυνομικών που δεν έκαναν τη δουλειά τους; Παίζετε με τις λέξεις “καρατόμηση – μετάθεση” και εμπαίζετε τον ελληνικό λαό που ζητάει δικαίωση στο όνομα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα;».

«Όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Το σύστημα θα λειτουργήσει. Η ασφάλεια θα γίνει πράξη», καταλήγει στην ανάρτησή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ