Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Πού μετακινήθηκαν οι αστυνομικοί που «καρατομήθηκαν»

Ενώ οι ευθύνες τους για την γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ερευνώνται, με την ΕΔΕ να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι 6 αστυνομικοί δεν έχουν αποταχθεί από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ούτε έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άλλες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στη Διεύθυνση Μεταφορών ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα μετακινήθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και ο αστυνομικός σκοπός, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών η υποδιοικήτρια-επόπτρια και π τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης, ενώ στη Διεύθυνση Μεταγωγών μετακινήθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας και η αστυνόμος-οδηγός.

«Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια»

Από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της άτυχης Γεωργίας και προανήγγειλε σύντομα αποτελέσματα της έρευνας.

«Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ