Κασσελάκης: Νέα ανάρτηση με πυρά κατά της κυβέρνησης – Τι απαντά η ΝΔ

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και παράλληλα χαρακτηρίζει την διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ως  την «κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια», αναφερόμενος εμμέσως στο «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ που προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ.Μητσοτάκη.
-Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!
-Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας «μόρφωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.

Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας».

Η δήλωση Ρωμανού για την ανάρτηση Κασσελάκη

Σχολιάζοντας την τελευταία ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός επισημαίνει τα εξής:

«Επειδή είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς σοβαρά στη σημερινή ανακοίνωση-επίθεση του κ. Κασσελάκη, σημειώνουμε μόνο τα εξής:
1. Δεν κατάλαβε τι είπε ο Πρωθυπουργός.
2. Δεν κατάλαβε τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
3. Ούτε καν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter είχε γράψει λάθος της όνομα της Goldman Sachs, γράφοντας συγκεκριμένα “Goldman Sacks”, λάθος το οποίο στη συνέχεια διόρθωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ