Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα διώχνει από κοντά της τον Μάρκο – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς». Όσα θα δούμε απόψε, στις 20:00, στο Open. Η Αλεξάνδρα, σοκαρισμένη από την είδηση ότι η Ευγενία είναι και πάλι έγκυος, αισθάνεται βαθύτατα προδομένη από τον Μάρκο. Ο ίδιος αδυνατεί να κατανοήσει την απότομη αλλαγή της και προσπαθεί απεγνωσμένα να την προσεγγίσει.

Η Ευγενία, χρησιμοποιώντας τον τραυματισμό της Νότας, συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο και στους δύο, προκειμένου να τους κρατήσει χώρια. Η άφιξη της Ουρανίας στο Κιάρι δεν αρέσει καθόλου στη Γεωργία η οποία αδυνατεί να κρύψει την αντιπάθεια που τρέφει προς την ίδια. Η Ουρανία από την πλευρά της προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσονα.

Ο Κοντογιάννης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και να βγάλει από τη μέση όσους τον πόνεσαν. Ο Στρατής μιλάει στη Μαρίνα για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, κάτι που η μικρή δε βλέπει με καλό μάτι. Η Μαργέτα εξακολουθεί να κρύβεται μαζί με την Άννα στην Αθήνα. Ο κόσμος της διαλύεται ξανά όταν μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Δείτε το trailer

«Έρωτας Φυγάς», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
ΠΕΜH ΖΟΥΝΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ, ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ, ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΝΑΣ, ΑΡΕΤΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, ΛΙΛΗ ΤΣΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑ, ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΑ, ΔΕΝΙΑ ΜΙΜΕΡΙΝΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΖΙΑΝΝΗ, ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΥΚΙΔΟΥ, ΖΩΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΒΙΛΑΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗ και η ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΛΕΜΕΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ