Κασσελάκης: Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως αποτελέσματος – Εκλογές στις 10 Μαρτίου

«Δεσμεύομαι να παραμείνω στο κόμμα» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνοντας στο βήμα, του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη, προσθέτοντας: «Καλωσορίζω την Αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα για να μπορέσει το κόμμα μας να αγκαλιάσει τα μέλη του έμπρακτα. Δεσμεύομαι ότι εγώ θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ενώπιον όλων σας.  Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας.

Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω ότι θα προσκαλέσω συλλογικά και την αντιπρόεδρο της βουλής και όλη την ομάδα που την αγκαλιάζει να έρθει, προκειμένου να μπορέσουμε να φέρουμε όλες τις καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε, εις πέρας.

Να ξέρουν όλοι ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει.

Και για να μπορέσει η δικιά μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά και να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή
Να είστε καλά ευχαριστώ πολύ.

Και προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ