Κασιμάτη στον Realfm 97,8: Επιβεβλημένο να δώσει εξηγήσεις η κ. Κεραμέως για τον κατάλογο με τα email

«Δεν είναι ζήτημα της κ. Ασημακοπούλου που είναι παραλήπτης αυτών των email, το σκάνδαλο είναι σε αυτή που έδωσε αυτόν τον κατάλογο με τα email που δεν είναι άλλη από την κ. Κεραμέως και το υπουργείο Εσωτερικών» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Είναι αδιανόητο να οδηγούμαστε σε εκλογές και το ίδιο το υπουργείο να διαχέει τα προσωπικά δεδομένα των εκλογέων» πρόσθεσε.

«Είναι επιβεβλημένο να δώσει εξηγήσεις η ίδια η κ. Κεραμέως για το γιατί και πώς συνέβη αυτό. Αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός» ανέφερε.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρώην πρωθυπουργός και προφανώς έχει το δικαίωμα να κάνει την προσωπική του αποτίμηση. Νομίζω είναι πάγια θέση μου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είχε κάνει έναν οργανωμένο διάλογο για την διακυβέρνηση αλλά και την μετέπειτα πορεία του. Δεν έχει συμβεί. Δεν υπάρχουν επιμέρους χειρισμοί που κόστισαν, αλλά ζητήματα οργανικά για τον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώθηκε σε μεγάλο κόμμα από το 2012 και μετά» σημείωσε η κ. Κασιμάτη.

Ερωτηθείσα αν συμφωνεί με τον κ. Τσίπρα ότι ήταν λάθος οι χειρισμοί με τη Novartis και με τις τηλεοπτικές άδειες απάντησε «δεν είναι θέμα σωστού και λάθους. Είναι ένα σύνθετο ζήτημα. Οπωσδήποτε τα ονόματα που ήρθαν τότε στη Βουλή είχαν έρθει από την δικαιοσύνη, δεν τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η δικαιοσύνη τα έστειλε στη Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε τον νόμο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί χειρισμοί που θα μπορούσαν να είχαν γίνει αλλιώς».

«Ο ίδιος θα πρέπει να απαντήσει (σ.σ. τι έγινε λάθος), γιατί δεν ήμουν μέλος της κυβέρνησης. Δεν λέω ότι έγιναν όλα όπως έπρεπε, λέω ότι είναι αποσπασματική αυτή η συζήτηση» σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ