ΣΥΡΙΖΑ: Πρεμιέρα για το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τη νέα του σύνθεση – Συμμετέχουν Γεροβασίλη και Κεχαγιά

Πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό την νέα του σύνθεση, στον απόηχο των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή (3/3), ο πρόεδρος του κόμματος ευχήθηκε «καλή αρχή» στην νέα εκπρόσωπο Τύπου Βούλα Κεχαγιά, που παίρνει τη θέση της Δώρας Αυγέρη και κήρυξε την έναρξη ενός νέου κύκλου διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, που – όπως είπε – αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο.

Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου πραγματοποιείται, με διευρυμένη σύνθεση και αναβαθμισμένο ρόλο, με συμμετοχή και στελεχών που ήταν κοντά στην ηγεσία όλο αυτό το διάστημα αλλά και στελεχών που ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη, μόλις πριν από λίγες μέρες, όπως είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκπέμπεται ένα κεντρικό μήνυμα από όλα τα στελέχη αυτή τη στιγμή, ότι το κόμμα ενωμένο και συγκροτημένο, θα δώσει τη μάχη στην κάλπη των ευρωεκλογών.

Στη συνεδρίαση συμμετέχει και η Βούλα Κεχαγιά η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι η ανασύνταξη δυνάμεων και η οργάνωση των επόμενων κινήσεων μέχρι τις ευρωεκλογές, και ο τρόπος που θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που έδωσε στη Realnews έδωσε το στίγμα ότι το κόμμα με άμεσες κινήσεις, διορθώσεις, προσθήκες, ενισχύσεις, βλέπει μπροστά του το βασικό στόχο της κάλπης των ευρωεκλογών. Ωστόσο τόνισε ότι η εντολή που έχει πάρει από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανατάξει το κόμμα και αυτό θα κάνει. Δείχνει προς την πλευρά του καταστατικού συνεδρίου για μεγάλες, ίσως και σαρωτικές αλλαγές στο μέλλον. Όμως όλα αυτά μετά την κάλπη των ευρωεκλογών.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ