Καρχιμάκης: Ο Παπανδρέου είναι ο μόνος που δεν είναι κρατούμενος κανενός

«Το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου μπαίνει στη Βουλή, θα έχει ισχυρή παρουσία, γιατί ο Παπανδρέου είναι ο μόνος ίσως που δεν είναι κρατούμενος κανενός. Και θα συγκρουστεί με όλα εκείνα τα φαινόμενα, τα οποία τον παρεμπόδισαν με την ανατροπή του, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Καρχιμάκης, πρόσθεσε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου, οδηγήθηκε στην ανατροπή από την εμμονή του Σαμαρά και των συντρόφων του, που βίασαν την Δημοκρατία και προκάλεσαν αστάθεια. Δυστυχώς, αυτή ήταν η κατάσταση. Ανάγκασαν έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να αποχωρήσει. Γιατί; Ποιό ήταν το επακόλουθο; Όσες μεταρρυθμίσεις είχε φέρει στη Βουλή δεν προχώρησαν. Και αυτά έρχεται να επικαιροποιήσει. Και αυτά θα είναι η αφετηρία της σύγκρουσής μας, απέναντι σε όλους όσους το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να αφαιμάζουν τα εισοδήματα των εύκολων στόχων».

Ο κ. Καρχιμάκης, στη συνέχεια επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι: «Όλα αυτά οδήγησαν στην ανατροπή, από συγκεκριμένα κέντρα οικονομικά, που πάνω σε αυτά τυχοδιωκτικά πάτησαν ο κ. Σαμαράς για να γίνει Πρωθυπουργός και ο Βενιζέλος για να γίνει αρχηγός. Ξεκινάμε λοιπόν από το σημείο που μας ανέτρεψαν… Ο Παπανδρέου όταν άρχισε η ανατροπή του, δημοσκοπικά είχε γύρω στο 30% και η σημερινή ηγετική ομάδα το οδήγησε στο 3%. Γιατί το οδήγησε στο 3%; Γιατί το έκανε ουρά της Δεξιάς».

 

Ακούστε το ηχητικό

Πηγή ηχητικού e-volos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ