Καλαντζής: Η παραγγελία Νικολούδη ήρθε στις 28/1

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες, Γιώργος Καλατζής, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου επιβεβαιώνοντας της πληροφορίες πως η παραγγελία του κ. Νικολούδη για τον Γκίκα Χαρδούβελη έφθασε στη Βουλή στις 28 Ιανουαρίου.

«Εγώ ενημερώθηκα το πρωί στις 28/1, όταν ήρθε το χαρτί στις υπηρεσίες της Βουλής. Με τον νόμο που ψήφισε η Βουλή τον Αύγουστο, είχε διαφοροποιηθεί ο έλεγχος του Πόθεν έσχες. Αυτή η νέα επιτροπή δεν είχε συγκροτηθεί, έτσι συνέχισε να είναι σε λειτουργία η προηγούμενη επιτροπή. Γιατί η επιτροπή ελέγχου του Πόθεν Έσχες είναι και η επιτροπή των οικονομικών των κομμάτων. Έπρεπε να λειτουργήσει γιατί δεν θα είχαν κουπόνια τα κόμματα να κάνουν εκλογές», είπε αρχικά ο κ. Καλατζής αναφορικά με την παραγγελία του κ. Νικολούδη με το οποίο ζήτησε από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη και συνέχισε:

«Η παραγγελία, όταν γίνεται από έναν δικαστή του κύρους του κ. Νικολούδη έχει τη βάση της. Ήρθε στις 28/1. Από τις 6 Φεβρουαρίου δεν υπάρχει επιτροπή Πόθεν Έσχες, δεν έχει ακόμα συγκροτηθεί».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Χαρδούβελης: Φοβήθηκα όπως όλη η Ελλάδα και έβγαλα τα χρήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γκίκας έβγαζε τα λεφτά του έξω!

Μάρδας: Θέμα ηθικής τάξης για τον Χαρδούβελη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ