Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο – Άμεση κατάργηση του sms

“Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο στην πανδημία, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία λογική”, τονίζει σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος. “Η ανοησία του SMS για να πάει κάποιος έναν περίπατο έχει απαξιωθεί, δεν προσφέρει πλέον τίποτα παρά μόνο τη συντήρηση μίας κουλτούρας ελέγχου και οφείλει να καταργηθεί άμεσα”, σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωσή του

“Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο στην πανδημία, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία λογική. Την ώρα που ο κ. Πιερρακάκης δήλωνε στον ΑΝΤ1 πως είμαστε πολύ κοντά στην κατάργηση των SMS, ο κ. Γεωργιάδης δήλωνε στο ΣΚΑΪ πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να καταργηθούν.

Οι πολίτες, μετά από 6 μήνες ενός ιδιότυπου και αποτυχημένου lockdown, παρακολουθούν καθημερινά τους υπουργούς του κ. Μητσοτάκη να αλληλοδιαψεύδονται και να παίζουν με τα νεύρα τους.

Η ανοησία του SMS για να πάει κάποιος έναν περίπατο έχει απαξιωθεί, δεν προσφέρει πλέον τίποτα παρά μόνο τη συντήρηση μίας κουλτούρας ελέγχου και οφείλει να καταργηθεί άμεσα. Εκτός εάν η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει πως θα το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα στις 15 Μαΐου, που θα καταργηθεί αναγκαστικά λόγω του ανοίγματος του τουρισμού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ