Ηλιόπουλος για Οικονόμου: Ξεπέρασε τον εαυτό του στο ψέμα και τη διαστρέβλωση

«Η επιβράβευση των ‘γαλάζιων ακρίδων’ είναι άγραφος νόμος στο σύστημα Μητσοτάκη» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανακοίνωση με την οποία απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τους πλειστηριασμούς.

Ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «αποδεικνύεται, συνεπώς, ότι πλειστηριασμοί και πλειστηριασμοί κατοικιών γίνονταν αντίστοιχα και επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, τα ‘κοράκια’ δηλαδή για τα οποία μιλά σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς το ’18 και το ’19 ήταν ‘περιστέρια’».

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του στο ψέμα και τη διαστρέβλωση», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας πως «όπως ήταν αναμενόμενο απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στο γιατί το πατενταρισμένο ‘κοράκι’, που ταυτόχρονα ήταν και μεγαλομπαταχτσής, ο κ. Πάτσης δηλαδή, επιβραβεύτηκε με βουλευτική έδρα, ενώ όλοι γνώριζαν τη δράση του. Και λέμε αναμενόμενο γιατί η επιβράβευση των ‘γαλάζιων ακρίδων’ είναι άγραφος νόμος στο σύστημα Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς έγινε με τη βασίλισσα των ‘ακρίδων’ κα Πιτσίκα, που βρέθηκε να μοιράζει τίτλους και χρήμα στο πρωθυπουργικό γραφείο».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κάνει λόγο για «θράσος» του κυβερνητικού εκπροσώπου να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. «Αντί, λοιπόν, να δώσει απαντήσεις για τον κ. Πάτση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε το θράσος να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στρεψοδικώντας, όταν ξέρει πολύ καλά ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η λαϊκή πρώτη κατοικία ήταν απολύτως προστατευμένη. Μέχρι που ήρθε ο κ. Μητσοτάκης και άρχισε να ξεπουλά τα σπίτια των αδύναμων και της μεσαίας τάξης. Ας μην ξεχνάμε το πρόσφατο παράδειγμα γνωστής δημοσιογράφου που οι κοινωνικές αντιδράσεις της έσωσαν το σπίτι ή την πρόσφατη ανακοίνωση συνδικαλιστικών φορέων, όπως της ΕΣΗΕΑ, που επισήμαναν πως βγαίνουν τα σπίτια του κόσμου στο σφυρί», σημειώνει.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «μπροστά στη λαίλαπα των πλειστηριασμών Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού αποδεδειγμένα έχει δείξει πως έχει πάρει διαζύγιο με τη λέξη ‘ευαισθησία’, τουλάχιστον ας κάνει μια προσπάθεια να γνωριστεί με τη λέξη ‘ντροπή’».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ