Ηλίας Κασιδιάρης: Μόνος του θα ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος – Η άδεια από τις φυλακές και η αλλαγή στον προγραμματισμό

Άδεια από τις φυλακές πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Η ορκωμοσία είναι προγραμματισμένη για σήμερα στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Οι πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες τον ήθελαν να πηγαίνει στην Δημοτική Αγορά με συνοδεία, ενώ είχαν προγραμματιστεί και κάποιες συγκεντρώσεις. Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ορκιστεί και στη συνέχεια θα παυθεί, καθώς δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Τελικά όμως, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπάρχει αλλαγή στον αρχικό προγραμματισμό και ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης θα ορκιστεί αύριο, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου μόνος του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας.

Έτσι, αύριο σε ειδική αίθουσα – δεν έχει ανακοινωθεί σε ποια – θα ορκιστεί μόνος του δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον νόμο ώστε να εκπέσει του αξιώματός του.

Την Παρασκευή θα έρθει για λίγες ώρες στην Αθήνα και θα επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού μετά την ορκωμοσία. Το Σάββατο ωστόσο θα ξαναβγεί με 5ήμερη άδεια προγραμματισμένη στο πλαίσιο των τακτικών αδειών που δικαιούνται να παίρνουν οι φυλακισμένοι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ