Βασίλης Καρράς – Πασχάλης Τερζής: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους – «Τους τελευταίους 4 μήνες είχαν λύσει τις διαφορές τους»

Εδώ και πολλά χρόνια ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής δεν μιλούσαν χωρίς ωστόσο ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος που είχαν διακόψει τις σχέσεις τους. Ωστόσο ο δημοσιογράφος, Θεολόγος Ηλιού αποκάλυψε στο MEGA ότι οι δύο τραγουδιστές είχαν λύσει τις όποιες διαφορές τους και τους τελευταίους μήνες είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές.

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν από δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κ. Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια.

Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.

Από τη συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ