Δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: Ο 32χρονος αστυνομικός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην μπυραρία – Συνελήφθη ο 44χρονος Νορβηγός

Αστυνομικός έπεσε νεκρός μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, σήμερα (28/12) στις 04:30 το πρωί, έπειτα από φραστικό επεισόδιο με έναν 44χρονο θαμώνα.

O 32χρονος αστυνομικός φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει παρατήρηση σε έναν Νορβηγό, o οποίος δημιουργούσε προβλήματα εντός του καταστήματος, επί της οδού Κατσιμίδη, στην περιοχή του Ευκλείδη.

Σύμφωνα με το Οpen, o 44χρονος Νορβηγός αρχικά διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι. Τότε ήταν που επενέβη ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει. Ο 32χρονος δέχθηκε μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα. Άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου. Υπηρετούσε ως αξιωματικός στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο Νορβηγός συνελήφθη και ανακρίνεται. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε δίπλα στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ