Η ονοματολογία μετά την συνέντευξη Ανδρουλάκη και η απάντηση Βενιζέλου για το σενάριο να είναι το «τρίτο πρόσωπο»

Φουντώνουν τα σενάρια -μετά το «όχι» σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα- για τον «άγνωστο Χ», δηλαδή το πολιτικό πρόσωπο που αναμένεται να προτείνει για πρωθυπουργό ο Νίκος Ανδρουλάκης σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας, όπως δήλωσε στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ». Ακόμη ένα όνομα είναι αυτό του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρας.

Από το κάδρο των υποψηφίων δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου. Επίσης για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ακούγεται το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Τι λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη δήλωση Ανδρουλάκη

Σύμφωνα με το MEGA, συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά τα σενάρια, τόνισαν ότι: «προς το παρόν ας κρατήσουμε τη διαπίστωση ότι πλέον όλοι συζητούν και αντιμετωπίζουν το σενάριο μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ως εξίσου λογικό, θεμιτό και πιθανό με το σενάριο μιας μονοκομματικής κυβέρνησης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ