Η Κατριβάνου για το «κολαστήριο» του Κορυδαλλού: Δεν μας άφησαν να δούμε τους θαλάμους

Η Κατριβάνου για το «κολαστήριο» του Κορυδαλλού: Δεν μας άφησαν να δούμε τους θαλάμους

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο επιχείρησε να επισκεφθεί την Πέμπτη.

«Ένα χρόνο τώρα, απασχολεί το τι γίνεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Είναι ένας χώρος όπου οι άρρωστοι μπαίνουν και γίνονται πιο άρρωστοι. Με βάση και τις καταγγελίες των τελευταίων δύο εβδομάδων, προσπαθήσαμε να πάμε εκεί με ένα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να δούμε τις συνθήκες», σχολίασε αρχικά η κ. Κατριβάνου και συνέχισε:

«Είχαμε το εξής πρόβλημα. Υπήρχε ένα διαδικαστικό θέμα με τα χαρτιά που υπογράφεις πριν μπεις εκεί και μας αρνήθηκε το υπουργείο και η Διεύθυνση των φυλακών να επισκεφθούμε τους θαλάμους».

«Είναι αδιανόητο. Ο κ. Αθανασίου, όπως μάθαμε, δεν είδε τους θαλάμους, κι αυτό με δική του επιλογή. Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς είδε. Το θέμα είναι να δεις πραγματικά την εικόνα των θαλάμων. Θα ξαναπάμε την άλλη εβδομάδα», πρόσθεσε.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι θέμα έντασης στη Βουλή. Είναι κάτι φοβερά κατακριτέο και η οικειότητα που είχε ο κ. Στύλιος με τον Κασιδιάρη και τη νεοναζιστική βία, αλλά και το ότι σαν άντρας, το είπε αυτό στην κ. Κανέλλη, γιατί αν ήταν ο κ. Παφίλης, θα χρησιμοποιούσε κάτι άλλο, δεν θα έλεγε ουσιαστικά ότι –σου χρειάζεται ένα χέρι ξύλο», σχολίασε για το περιστατικό στη Βουλή, ανάμεσα στον κ. Στύλιο και την κ. Κανέλλη.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού Αθανασίου-Γρηγοράκος

Στη βουλή οι αποκαλύψεις της Realnews και του enikos.gr για το “Κολαστήριο”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ