Η δήλωση του Διαματάρη: Υπέβαλα με πόνο ψυχής στον Μητσοτάκη την παραίτησή μου

Για προσωπικές επιθέσεις που δέχεται και οι οποίες έχουν σκοπό “να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό” και να υπονομεύσουν το δικό του έργο, κάνει λόγο ο Αντώνης Διαματάρης, σημειώνοντας πως υπέβαλε “με πόνο ψυχής” στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Της σημερινής παραίτησης του κ. Διαματάρη, που έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό, είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα για τους τίτλους σπουδών που επικαλείτο στο βιογραφικό του και πολιτικές αντιδράσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Διαματάρη:

“Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.