Η απάντηση του Μεϊκόπουλου στο enikos.gr σχετικά με το δημοσίευμα για τον Κασσελάκη και την θεία του

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος απάντησε στο enikos.gr, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο και την επιλογή του να μπει στο σπίτι της θείας του βουλευτή.

Ο κ. Μεϊκόπουλος αναφέρει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε σε 10 σπίτια που είχαν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες στην οδό Καραμπατζάκη και όχι σε ένα συγκεκριμένο.

«Ένα από αυτά τα σπίτια έτυχε να είναι συγγενικού μου προσώπου. Είναι μητέρα της γυναίκας του θείου μου» διευκρίνισε ο κ. Μεϊκόπουλος και σχολίασε πως είναι αστειότητες αυτά που λέγονται.

Τα βίντεο από την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στον Βόλο

ΝΔ κατά Κασσελάκη: «Ας αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει show σε πλημμυροπαθείς»

Χθες η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα. «Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ. «Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους» σημειώνεται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ