Η απάντηση του Φλαμπουράρη στις καταγγελίες Θεοδωράκη

Στις καταγγελίες του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη για την εταιρία στην οποία ήταν μέτοχος ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, απάντησε μέσω του Real Fm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου.

«26 Ιανουαρίου που ειδοποιήθηκα από τον πρωθυπουργό ότι θα ορκιστώ υπουργός, αποχώρησα από το Δ.Σ της εταιρείας, πήρα το Μ.Ε.Κ και το κατέθεσα στο ΠΕ ΧΩ ΔΕ. Μεταβίβασα τις μετοχές μου, έκλεισα την ατομική μου επιχείρηση και μετά, πλήρωσα κάτι χρωστούμενα και υπέβαλλα τα χαρτιά μου για τη συνταξιοδότησή μου», σχολίασε αρχικά ο κ. Φλαμπουράρης και συνέχισε:

«4 Φλεβάρη έχει κατατεθεί η αίτηση και δεν έχει κατατεθεί ακόμα το ΦΕΚ. Η γραφειοκρατία είναι τρομερή. Δεν είχα πει ποτέ εγώ ότι έχω τις μετοχές. Σε μία γενική ερώτηση είπα ότι ‘ποιος σας είπε ότι δεν μπορούν υπουργοί ή βουλευτές να κατέχουν μετοχές’».

Ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθάρισε ότι «η εταιρεία δεν πήρε κανένα έργο όσο ήμουν εγώ υπουργός. Έχει στείλει η εταιρεία ένα τρισέλιδο όπου περιγράφει όλη την ιστορία αυτού του έργου. Η εταιρεία έχει χάσει που έγινα υπουργός διότι η δεν έχει πάρει την προκαταβολή, δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ ενώ το έργο σχεδόν μέχρι τη μέση έχει ολοκληρωθεί. Άρα η πρώην παρουσία η δική μου όχι μόνο δεν βοήθησε την εταιρεία αλλά την έβλαψε. Μεταβίβασα τις μετοχές μου στον διευθύνοντα σύμβουλο. Το έργο είχε κατακυρωθεί στην εταιρεία επί Νέας Δημοκρατίας, το 2014. Η σύμβαση έγινε μετά, αλλά κατακύρωση του διαγωνισμού ήταν επί Νέας Δημοκρατίας».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ο Φλαμπουράρης απαντά: Ρωτήστε την Κωνσταντοπούλου αν είναι δοτή – ΒΙΝΤΕΟ

Φλαμπουράρης για Μεϊμαράκη: Κάνει τον μάγκα – Ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ