Hurriyet: Τουρκικό «αυτί» στο Αιγαίο – Μικρόφωνα θα ακούνε τα ελληνικά υποβρύχια

Νέο προκλητικό δημοσίευμα στην Τουρκία. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Hurriyet» κυκλοφορεί με τίτλο «Αυτί στο Αιγαίο» και αναφέρει «Στη Γαλάζια Πατρίδα, υποθαλάσσια μικρόφωνα για να εντοπίζουν τα ελληνικά υποβρύχια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, υποβρύχια μικρόφωνα «θα παρακολουθούν τις κινήσεις των ελληνικών υποβρυχίων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Θα τοποθετούν ειδικές συσκευές sonar, κάτι που έως τώρα έκαναν τα περιπολικά αεροσκάφη».

Το δημοσίευμα έρχεται μετά και τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Έι, Ελλάδα, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες! Μην παραπλανηθείς. Αυτά τα όπλα δεν σου χρησιμεύουν. Ό, τι και να κάνεις αυτά τα όπλα είναι πολλά για την άμυνα, πολύ λίγα για την Τουρκία. Αυτές οι συμμαχίες είναι άχρηστες. Υπάρχουν παραδείγματα αυτού, κανείς δεν μένει τριγύρω όταν υπάρχει πρόβλημα. Παράδειγμα: 1919-1922. Ορισμένες χώρες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως εντολοδόχο κατά της Τουρκίας. Μπήκαν στην Ανατολία το 1919-1920-1921 και έπεσαν στη θάλασσα το 1922. Διαβάστε την ιστορία, θυμηθείτε. Αν σκέφτεστε κάτι τέτοιο, λέμε «μην ξεχάσετε το κολύμπι… Nα ξέρετε να κολυμπάτε!».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ