Γιώργος Τσίπρας: Υπάρχει σχέδιο καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα

Για «σχέδιο καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ από στελέχη που βγαίνουν και κάνουν κάποιες δηλώσεις» μίλησε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν παρέμβαση Τσίπρα μετά την «τρικυμία»

Ο κ. Γιώργος Τσίπρας είπε στον ΣΚΑΙ ότι «αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα δεν έχει συμβεί άλλη φορά. Δεν πρόκειται για διαφωνία, οι διαφωνίες είναι σεβαστές. Υπάρχει μη αποδοχή της εκλογής Κασσελάκη μόλις έναν μήνα μετά την εκλογή, που ψήφισαν 150.000 άτομα. Όλα όσα λέγονται είναι προσχηματικά, ακόμη κι αν ήθελε ο Κασσελάκης να μεταλλάξει το κόμμα, δεν θα προλαβαίναμε σε ένα μήνα. Άρα περίμεναν τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, για να ξεκινήσει ένας πόλεμος φθοράς που δεν είναι πόλεμος στον Κασσελάκη είναι πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ».

Πρόσθεσε πως «είναι προφανές ότι υπάρχει σχέδιο καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ από τα στελέχη εκείνα που βγαίνουν και κάνουν κάποιες δηλώσεις» τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

Φίλης στον Realfm 97,8: Θα γίνει νέα αφετηρία στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς – Υπάρχει πολιτικό κενό

«Σε καμία περίπτωση δεν τσουβαλιάζω όσους στήριξαν άλλες υποψηφιότητες στις εσωκομματικές εκλογές».

Σε ερώτηση αν στα στελέχη αυτά συγκαταλέγονται οι  Βίτσας, Σκουρλέτης και Φίλης απάντησε: «Δεν ανήκουν σε αυτούς που κάνουν απαράδεκτες δηλώσεις;».

ΣΥΡΙΖΑ – Κοτσακάς για διαγραφές: Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν δεσμεύεται από τον πρόεδρο του κόμματος

Ερωτηθείς για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο απάντησε ότι «οι κριτικές είναι ευπρόσδεκτες και ειδικά όταν δεν γίνονται δημόσια».

«Είναι πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ ορισμένες δηλώσεις που γίνονται καθημερινά στα κανάλια. Υπάρχει ένα αίσθημα ιδιοκτησίας του κόμματος, υπήρχε και στο παρελθόν, αλλά πλέον εκφράζεται με έναν τρόπο που δεν αφήνει παρά πολλά περιθώρια συντροφικής συζήτησης» ανέφερε.

Ο κ. Γιώργος Τσίπρας υποστήριξε: «Εδώ υπάρχει μια πρωτοφανής κατάσταση πολέμου στον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα, κι επειδή θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα, πρέπει να πάθει τη μέγιστη δυνατή ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης. Αυτό συμβαίνει σήμερα».

«Είναι μια καταθλιπτική κατάσταση, προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, πρέπει να την ξεπεράσουμε και θα την ξεπεράσουμε» σχολίασε.

Σε ερώτηση αν είναι καλύτερο να φύγουν αυτά τα στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας είπε: «Υπήρχε όλος ο δημοκρατικός χώρος, όποιος είχε άλλη γνώμη να μπουν αυτές οι απόψεις είτε στην Κεντρική Επιτροπή είτε στο συνέδριο. Υπάρχει ειλημμένη απόφαση να γίνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τόσο απλό, επειδή θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα. Θέλουν να φύγουν και να κάνουν τη μέγιστη δυνατή ζημιά».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ