Γιώργος Τσίπρας στον ΑΝΤ1: Στελέχη που δημιούργησαν πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη, τώρα στηρίζουν την Αχτσιόγλου

Για «λεκτικό ατόπημα» του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει την στήριξη του στον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη,

Σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Κασσελάκη στο ψευδοκράτος στην Κύπρο με τον χαρακτηρισμό «κρατίδιο», ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «έκανε σαρδάμ» και στη συνέχεια έπειτα από ενστάσεις του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε λόγο για «λεκτικό ατόπημα», παρατηρώντας όμως ότι η λέξη κρατίδιο χρησιμοποιείται πάντα με αρνητική χροιά. «Κακώς ειπώθηκε έτσι»

Αναφερόμενος στον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι «είναι ένας άνθρωπος επαρκής. Προφανώς πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά αυτό είναι δεδομένο καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ έξυπνο, που έχει δώσει το πολιτικό του στίγμα, ανεξάρτητα εάν έχει την ευχέρεια να διαχειριστεί τον λόγο. Το λεκτικό ατόπημα που έκανε είναι πράγμα δευτερεύον που πολύ σύντομα θα ξεπεραστεί».

«Ο Στέφανος μιλάει για την ανάγκη μίας πατριωτικής Αριστεράς και έχει θίξει ορισμένα ζητήματα που αφορούν τα Ελληνοτουρκικά. Παράδειγμα η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, κάτι που δεν ακούμε καθόλου τον τελευταίο καιρό από κυβερνητικά στελέχη αλλά και διεθνολόγους», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Στο ερώτημα, αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Τσίπρας είπε: «Κατά καιρούς έχω πει διάφορα πράγματα, τα οποία αποδίδονται μετά στον Αλέξη Τσίπρα. Αυτός είναι ένας μύθος. Δεν βρέθηκα εκεί που βρέθηκα λόγω της συγγένειάς μου. Ποτέ αυτά που λέω δεν μου τα έχει παραγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας. Ούτε μία φορά».

Σχολιάζοντας τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μέσα στην εβδομάδα με τις κατηγορίες κατά της Έφης Αχτσιόγλου ότι η ίδια αλλά και στελέχη που την στηρίζουν, υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον οδήγησαν σε παραίτηση, ο κ. Γιώργος Τσίπρας ανέφερε ότι «νομίζω ότι αυτή η συζήτηση έχει εξαντληθεί» ενώ παρατήρησε ότι κάποια στελέχη της παράταξης έχουν εκφράσει τη στήριξη τους στην κυρία Αχτσιόγλου, με τη στάση τους δημιούργησαν πρόβλημα τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον Αλέξη Τσίπρα. «Αδειαζόταν ο Αλέξης Τσίπρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ