Τραγωδία στην Αίγινα: Αυτοκτόνησε 13χρονος μαθητής – Άφησε σημείωμα στην οικογένειά του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας, έπειτα από την είδηση θανάτου ενός 13χρονου μαθητή, που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 13χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα στην οικογένειά του.

Ο μαθητής Γ’ Γυμνασίου, όπως μεταδίδει το aeginaportal, εντοπίστηκε σε δέντρο απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι (22/09), ενώ νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.

Σχετικά με το σημείωμα που άφησε στην οικογένειά του, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φέρεται να ζητάει συγγνώμη από τους γονείς του, όπως και από μία φίλη του. Εκτός αυτού, φέρεται να έγραψε πως τους αγαπάει όλους, και πως θα πάει στον ουρανό μαζί με τον παππού του.

Οι γονείς του, φέρεται να έχουν πει, πως το παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, αλλά και ούτε πως είχε δεχθεί bullying.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αποστολόπουλος, τόνισε στο enikos.gr πως σε συνεργασία με τον δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά, θα φροντίσουν να υπάρξει πλήρη στήριξη στους γονείς αλλά και στους συμμαθητές του 13χρονου, από σχολικό ψυχολόγο και κοινωνιολόγο.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο διερευνάται η αιτία που μπορεί να τον οδήγησε στην πράξη του.

Βέβαια, διεξάγεται έρευνα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Δήμος Αίγινας: Μεγάλη η θλίψη για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού 

Έπειτα από την τραγική είδηση, ο δήμος Αίγινας προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρεται στο συγκεκριμένο γεγονός. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος μας συνεργάστηκε με ψυχολόγους για την στήριξη της οικογένειας, ενώ με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ζητήθηκε ενίσχυση ειδικών για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού μας.

Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να ελαφρύνουμε το βάρος τους.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ