Σασμός – Spoiler: «Θα συμβούν αναπάντεχα πράγματα – Ο Αντρέας Βρουλάκης θα φέρει πολλές εξελίξεις στη σειρά»

«Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργου βρίσκεται στα σκαριά» λέει η Δανάη Παππά, η Θοδώρα στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός». Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Alpha (Δευτέρα 25/9 – 21:00).

Η Δανάη Παππά μίλησε για τις εξελίξεις του ρόλου της, έκανε αποκαλύψεις κι έδωσε spoilers!

Η Θοδώρα είναι έγκυος. Θα γεννηθεί αυτό το παιδί; «Είναι δύσκολη όλη η κατάσταση. Το θέλει πολύ αυτό το παιδί, πολύ περισσότερο επειδή είχε χάσει και το προηγούμενο. Ωστόσο, επειδή συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα στη σειρά, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει» απαντά η Δανάη Παππά. Πάντως, «ο γάμος με τον Γιώργο είναι στα σχέδιά της», ωστόσο «οι αλλαγές είναι τόσες πολλές και οι ανατροπές μεγάλες στη σειρά. Νομίζω ότι θα αγωνιούμε στην άκρη της θέσης μας, περιμένοντας τις εξελίξεις».

Η οικογένειά της, σε αυτή τη φάση της ζωής της, «θα της σταθεί πολύ. Είναι πολύ στο πλευρό της η μητέρα της, ο πατέρας της, αλλά και ο αδελφός της, επειδή ξέρουν τι έχει περάσει και πόσο αυτό έχει αλλάξει τα χαρακτήρα της Θοδώρας. Προσπαθούν να την προστατέψουν από διάφορες εξελίξεις που συμβαίνουν, για να μην ταραχτεί». Η σχέση της με τον αδελφό της, τον Μανόλη…. «ο Μανόλης είναι κρυψίνους. Δεν θέλει να μοιράζεται τα μυστικά των άλλων αλλά και δικά του. Και η Θοδώρα ήταν αυτή που πάντοτε τον τσιγκλούσε θέλοντας να μάθει την αλήθεια, σε σημείο που εκείνος πήγαινε να σπάσει. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται και τώρα. Ενώ η σχέση με τον αδελφό της είναι πιο ήρεμη, έχουν έλθει πιο κοντά σαν αδέλφια, και πάλι ο Μανόλης δεν της ανοίγεται».

Η σχέση της Θοδώρας με τη Μαρίνα, την μητέρα Πετρή, έχουν γίνει σχεδόν συγγενικές, αφού η Μαρίνα με τον Αντώνη θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο της με τον Γιώργο. «Δεν περίμενε η Θοδώρα ότι η Μαρίνα, η μητέρα του Πετρή, θα γίνει η κουμπάρα της. Κάθε φορά που τη βλέπει θυμάται τον Πέτρο. Κάθε φορά που της μιλάει θέλει να της πει την αλήθεια. Δεν μπορεί να κρατάει μέσα της όλο αυτό το βάρος. Ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να την πείσουν να μην πει τίποτα, για να μην πληγωθεί η Μαρίνα» αναφέρει. Μια τέτοια παραδοχή, ίσως θα λύτρωνε τη Θοδώρα. «Η Θοδώρα μπορεί να θα λυτρωθεί με αυτό. Η Μαρίνα όμως; Έχει χάσει το παιδί της κι αυτό είναι μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της τώρα στη ζωή, έχει νόημα να της το πει την αλήθεια και να καταρρεύσουν όλα»;

Μπισμπίκης Σασμός

Στον τρίτο κύκλο της σειράς μπαίνει ο Βασίλης Μπισμπίκης στο ρόλο του Αντρέα Βρουλάκη. Αν και η είσοδος του ήρωα «δεν επηρεάζει τόσο την εξέλιξη της ζωής της Θοδώρας, ο Αντρέας Βρουλάκης θα φέρει πολλές εξελίξεις στη σειρά» υπογραμμίζει η Δανάη Παππά. Και προσθέτει ότι «τη Δευτέρα θα δω το επεισόδιο. Ανυπομονώ να δω πώς εξελίσσονται οι ιστορίες. Και θέλω να δω και τα υπόλοιπα επεισόδια. Φέτος υπάρχουν πολλές καινούργιες προκλήσεις, συμβαίνουν πάρα πολλά που δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς ως ηθοποιός».

Στα άλλα επαγγελματικά σχέδιά της, η Δανάη Παππά πατά για πρώτη φορά το θεατρικό σανίδι με την κωμωδία «Για μια Ζωή», των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, στο θέατρο Πειραιώς 131.

Σασμός: Πρεμιέρα Γ’ κύκλου την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου  στις 21:00

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που θα τον φέρει σε σύγκρουση, όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερό του φίλο, με μια κουβέντα, από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό, την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη, παραμένουν άκαρπες. Ο Παύλος καταρρέει, ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται. Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο χωριό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ