Γιώργος Πατούλης: Αποσύρεται από την «κούρσα» για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρεται από την εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, μετά και την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη το κόμμα θα δώσει το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά.

Μαρινάκης: Είμαστε σίγουροι ότι ο Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση για Χαρδαλιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά ο Γιώργος Πατούλης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά την έντονη δυσφορία και ενόχληση που προκάλεσε η κίνησή του να χορέψει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω των πυρκαγιών που έπλητταν την χώρα. Σε λίγη ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη.

Μήνυμα στον Γιώργο Πατούλη έστειλε, εξάλλου, νωρίτερα σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την βεβαιότητα της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ διευκρίνισε ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Πατούλη θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ με επικεφαλής τον Ν. Χαρδαλιά.

Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος. Βέβαια, είναι αυτονόητο ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΝΔ η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.

Όπως επισημαίνεται, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ ο Νίκος Χαρδαλιάς.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ