Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η ανακοίνωση της ΝΔ

Και επίσημα ανακοινώθηκε από την ΝΔ η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.

Όπως επισημαίνεται, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου τα τελευταία 24ωρα, μετά την ενόχληση που υπήρξε για τον Γιώργο Πατούλη και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών.

Μετά την επιστροφή του από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χαρδαλιάς είχε περάσει και προχθές το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ έχει συνομιλήσει τηλεφωνικά για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν επί πολλά χρόνια Δήμαρχος Βύρωνα, επιστρατεύεται για να δώσει τη μάχη στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της Αττικής και στο «γαλάζιο» στρατόπεδο καταγράφεται πολύ θετικό κλίμα για την υποψηφιότητά του. 

Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνοντας επίσημα ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο δήμο των νοτίων προαστίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε σε ανάρτησή του.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ