Μαρινάκης: Είμαστε σίγουροι ότι ο Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση για Χαρδαλιά

Την βεβαιότητα της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς σχετικά, μετά την σημερινή ανακοίνωση ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την στήριξη της ΝΔ, ο κ. Μαρινάκης διευκρίνισε, επίσης, ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Πατούλη θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ με επικεφαλής τον Ν. Χαρδαλιά.

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος. Βέβαια, είναι αυτονόητο ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Σε συμπληρωματικές ερωτήσεις για πιθανή διαγραφή του κ. Πατούλη εάν επιμείνει στην υποψηφιότητά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ