Γιαννούλης στον Realfm 97,8: Η εκλογή Κασσελάκη δεν είναι λευκή επιταγή ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους στενούς του συνεργάτες

«Η εκλογή Κασσελάκη έγινε με βάση την καταστατική νομιμότητα, με βάση τις αποφάσεις του συνεδρίου του 2022 εξελέγη με ισχυρή πλειοψηφία και η αμφισβήτηση της εκλογής του δεν μπορεί να είναι δεδομένο δημόσιας κριτικής για κανέναν μας. Αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε, αν επικροτούμε ή όχι την στάση του στον έναν μήνα είναι άλλη συζήτηση» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Διαφορετικές οι θέσεις Κασσελάκη από την παράδοση της Αριστερας – Ανησυχώ για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως «η εκλογή Κασσελάκη δεν είναι λευκή επιταγή για κανέναν, ούτε για τον ίδιο ούτε για τους στενούς του συνεργάτες γιατί και το αποτέλεσμα έχει την σημασία του, είναι 56%-44%, άρα υπάρχει ένα ισχυρό ποσοστό που πρέπει να είναι αντικείμενο δημοκρατικού διαλόγου αλλά όχι με όρους πάνελ και πολιτικής ή προσωπικής εμπάθειας».

«Υπήρχαν παραφωνίες, πολυφωνίες, αποχρωματισμοί των απόψεων και των θέσεων του Αλέξη Τσίπρα. Αλλά δεν συνέβαιναν μόνο από την πλευρά που το χρεώνεται. Αναγνωρίζω και βλέπω και στην πλευρά της νέας ηγεσίας και των συνεργατών του προέδρου, πρόσωπα που αποχρωμάτισαν πολλές φορές τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό δεν λύνεται στην τηλεόραση αλλά σε δημοκρατικές διαδικασίες που έχει κατοχυρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

«Ακόμα κι αν έχει πιο φιλικά πρόσωπα στο Εκτελεστικό Γραφείο, υπάρχουν και πρόσωπα που θα θέσουν τα ζητήματα και με δημοκρατικό τρόπο μπορούν να καταλήξουν σε έναν νέο οδικό χάρτη» πρόσθεσε.

«Πρέπει να μείνει έξω από την συζήτηση ο Αλέξης Τσίπρας. Έχει μεγάλη πολιτική εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του για να κρίνει ο ίδιος τι θα κάνει» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ