Γιάννης Σγουρός: Διέγραψε υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο για ομοφοβική και χυδαία επίθεση στον Κασσελάκη

Στην διαγραφή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου, Μιχάλη Μπέλλα προχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η χυδαία επίθεση του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντησή του στο ομοφοβικό σχόλιο «αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια»

Σε ανακοίνωση ο Γιάννης Σγουρός έκανε λόγο για «ομοφοβικές και χυδαίες» δηλώσεις του πρώην υποψηφίου του. «Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα. Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα», ανέφερε ο Γιάννης Σγουρός.

Ολόκληρη η ανάρτηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

Κασσελάκης: «Πιο κενό δεν γίνεται – Αυτό σπείραμε, αυτό θα θερίσουμε», λέει ο Δημήτρης Χριστόπουλος, μέλος του think tank του Τσίπρα

Λίγη ώρα αργότερα με νέα ανάρτηση ο Μιχάλης Μπέλλας υποστήριξε ότι υφίσταται φίμωση και δεν έβρισε κανέναν. «Το ΣΥΣΤΗΜΑ και τα πλοκάμια του, δεν επιτρέπουν πλέον την ελευθερία του λόγου. Αυτό που έγινε εις βάρος μου, χωρίς να υβρίσω κανέναν, απλώς διακωμωδώντας την πραγματικότητα, στάθηκε αφορμή να υποστώ φίμωση και bulling και διαγραφή από τον συνδυασμό στον οποίο συμμετείχα, υποστήριζα, διαφήμιζα και πλήρωσα εγκαίρως τα νόμιμα παράβολα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Μπέλλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ