Κασσελάκης: «Πιο κενό δεν γίνεται – Αυτό σπείραμε, αυτό θα θερίσουμε», λέει ο Δημήτρης Χριστόπουλος, μέλος του think tank του Τσίπρα

Αιχμηρός είναι ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος του think tank που είχε δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Χριστόπουλος με αφορμή την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν στήριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι απαντά για το άρθρο του για τον Πρωθυπουργό

Σε ανάρτησή του στο Facebook με τίτλο «Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις», ο Δημήτρης Χριστόπουλος αναφέρει ότι το «το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο, αλλά ότι αυτό το πρόσωπο έστω και για 3 μέρες έλαμψε δια αυτού που είναι – δεν εξαπάτησε δηλαδή – ως υποψήφιος πρόεδρος ενός κόμματος εξουσίας στην Ελλάδα. Και μάλιστα αριστερού».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Χριστόπουλου:

«Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις

Στέφανος Κασσελάκης από τα Χανιά: «Ξέρω ότι έχω πολλά να αποδείξω» – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο, αλλά ότι αυτό το πρόσωπο έστω και για 3 μέρες έλαμψε δια αυτού που είναι – δεν εξαπάτησε δηλαδή – ως υποψήφιος πρόεδρος ενός κόμματος εξουσίας στην Ελλάδα. Και μάλιστα αριστερού.
Αυτό είναι εκείνο που μένει όταν κατακάτσει η σκόνη. Αυτό το μαρτύριο για το οποίο υπάρχουν ευθύνες.
Πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…
ΥΓ. Αν δεν πιστεύετε, δείτε τη χθεσινή συνέντευξη στον Panos Haritos: πιο κενό δε γίνεται με τίποτε. Αυτό σπείραμε, αυτό θα θερίσουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ