Γεροβασίλη: Για να περάσουν μέτρα έμπαινε ο «μπαμπούλας» του Grexit

Η νέα κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Απαντώντας στα σενάρια και στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδεχόμενο Grexit η κα. Γεροβασίλη τόνισε: «Θα σας θυμίσω ότι αυτό δεν το ζούμε πρώτη φορά. Και παλιότερα κάθε φορά που έμπαινε θέμα για την καινούργια δόση, κάθε φορά γίνονταν οι εκβιασμοί στο εσωτερικό. Για να περάσουν μέτρα αφαίμαξης εργαζομένων, συνταξιούχων, φορολογούμενων κ.λπ., έμπαινε από πάνω ο “μπαμπούλας” του Grexit» και πρόσθεσε:

«Επομένως μέσα σε μία διαπραγμάτευση, η οποία στα αλήθεια ξεκίνησε προσφάτως, και η οποία θα συνεχιστεί σκληρά και νομίζω ότι δεν θα τελειώσει αύριο ή μεθαύριο, νομίζω θα κρατήσει αρκετό διάστημα, η συζήτηση θα γίνεται με τα γνωστά δεδομένα των απειλών και των εκβιασμών. Νομίζω ότι δύο σκληροί διαπραγματευτές πάντα ξεκινάνε από τα μάξιμουμ και χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία που μπορεί να έχουν στη φαρέτρα τους».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ