Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως έναν νεοφιλελεύθερο, ανάλγητο δράκο

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι “από τον Μάρτιο και μετά που θα έχουμε την πιο γρήγορη έναρξη της τουριστικής περιόδου, για πρώτη φορά έχουμε απευθείας πτήση Νέα Υόρκη – Αθήνα την Καθαρά Δευτέρα. Είναι εντυπωσιακό. Και οι επενδύσεις πάνε καλά και τώρα που τελειώνει ο χειμώνας και ο COVID όλα θα τρέξουν με μεγαλύτερη ταχύτητα”.

“Η Αριστερά στην Ελλάδα, αναφέρομαι πέρα από το ΠΑΣΟΚ, δεν προοδευτικός χώρος, όπως ψευδώς αυτο-ονομάζεται, είναι ακραία οπισθοδρομικός. Είναι σε όλα όχι, σε όλα φρένο. Αυτό μας κοστίζει λεφτά” ανέφερε.

“Ανακοινώσεις θα κάνει ο υπουργός των Οικονομικών θεσμικά όταν είμαστε έτοιμοι. Αυτό που μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητας είναι ότι στο αρχικό σας ερώτημα γιατί δεν πάμε σε μια γενικευμένη μείωση φόρων είπα ότι δεν μπορούμε να πάμε γιατί το δημοσιονομικό κόστος θα ήταν μεγάλο και θα έβαζε τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας σε κίνδυνο. Αντιθέτως όμως επειδή αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και υπάρχει πρόβλημα πρέπει να πάμε στοχευμένα σε αυτούς που είναι σε λίγο χειρότερη μοίρα από ότι είμαστε οι υπόλοιποι” περιέγραψε.

“Θυμίζω ότι προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως έναν νεοφιλελεύθερο, ανάλγητο δράκο. Αυτά τα 2,5 χρόνια έχετε δει κάποιον τέτοιον στο τιμόνι της χώρας ή κάποιον που έχει παρέμβει προς κάθε επαγγελματική και κοινωνική ομάδα που είχε πρόβλημα μέσα στην πανδημία;” πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ