Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Πολιτική τερατογένεση η συνεργασία ετερόκλητων δυνάμεων για να εμποδίσουν τον νικητή των εκλογών

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι «η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στον ισχύοντα νόμο και στις ποινές που προβλέπει για την διατάραξη του απορρήτου από τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2018. Αν κάποιος αναφέρει έναν ισχύοντα νόμο είναι εκβιαστής;».

«Να μην τις λέμε μυστικές υπηρεσίες αν θέλουμε να βγάλουμε στη φόρα οτιδήποτε κάνουν αυτές οι υπηρεσίες, να τις πούμε φανερές υπηρεσίες. Τώρα τις λέμε μυστικές και ξαφνικά έχουμε μείνει έκπληκτοι που οι μυστικές υπηρεσίες, λειτουργούν μυστικά» σχολίασε.

«Να ξεκαθαρίσω τι είναι τερατογένεση κατά την γνώμη μου. Τερατογένεση δεν είναι να συνεργαστούν μεταξύ τους, όποιος θέλει συνεργάζεται με όποιον θέλει. Τερατογένεση σίγουρα για μένα πολιτικά είναι να συνεργαστούν μεταξύ τους για να κάνουν κυβέρνηση, ενώ έχουν χάσει τις εκλογές. Δηλαδή αφήνοντας έξω το πρώτο κόμμα. Και σε αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει την ίδια δήλωση με εμένα. Έχει πει ότι μόνο το πρώτο κόμμα μπορεί να κάνει κυβέρνηση. Άρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα μπορεί να κάνει κυβέρνηση με όσους θέλει. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα και μάλιστα με διαφορά, το να συνεργαστούν ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις μόνο για να εμποδίσουν τον νικητή των εκλογών, αυτό είναι μια χαρά πολιτική τερατογένεση» περιέγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

«Έμειναν έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι που βρέθηκα στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου. Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό εγώ έφερα τον Βελόπουλο. Μην ποινικοποιήσουμε και τις προσωπικές σχέσεις», είπε ενώ απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία Βελόπουλου-ΝΔ απάντησε ότι «δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο και το έχω πει πολλές φορές. Προσωπικά τον συμπαθώ τον Κυριάκο Βελόπουλο, όμως έχουμε πολιτικές διαφορές που κάνουν αδύνατη την μεταξύ μας συνεργασία».

«Θα πάμε στις εκλογές με ένα καθαρό μήνυμα. Αυτοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη ή κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη-Ανδρουλάκη-Κουτσούμπα. Αυτό είναι το δίλημμα. Σε αυτό πρέπει να απαντήσει ο ελληνικός λαός. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του, δεν φοβάμαι» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ