Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας θέλει να τα έχει όλα μαζί σε έναν κουβά, αυτό δεν του βγαίνει και το βλέπει ο ελληνικός λαός

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Realfm 97,8 ότι “όσα είδαμε στην Αττική Οδό ήταν απαράδεκτο. Δεν χωρούν πολλές δικαιολογίες. Στους ανθρώπους αυτούς μπορούμε να πούμε ότι δυστυχώς δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Για τα προβλήματα στους άλλους δρόμους που αναφέρατε αυτά θα εκτιμηθούν τις επόμενες ημέρες τι μπορούσε να γίνει και δεν έγινε”.

“Όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση, νομίζω αν γίνει μία δίκαιη αποτίμηση της εικόνας της Αττικής με την “Μήδεια” πέρσι και με την “Ελπίδα” φέτος σε αυτόν τον τομέα, των κλαδιών του ΔΕΔΔΗΕ, των αποκλεισμένων δρόμων στον Διόνυσο κτλ, με την “Ελπίδα” σε αυτό το κομμάτι συγκριτικά καλύτερα. Φυσικά με προβλήματα που κάποια υπάρχουν δυστυχώς ακόμα” πρόσθεσε.

“Η απόφαση του κράτους ήταν ότι το πρωί σε συνεννόηση με την τροχαία θα δούμε πώς πηγαίνει το φαινόμενο και θα δράσουμε τότε προληπτικά. Λέει η Αττική Οδός για αυτό εγώ δεν έκλεισα. Δεν είναι αλήθεια γιατί η ίδια απόφαση πήγε για την Αττική Οδό και τη Νέα Οδό. Στην Νέα Οδό, ο εκεί παραχωρησιούχος μόλις είδε το χιόνι είπε κλείνω. Στην Αττική Οδό ο εκεί παραχωρησιούχος μόλις είδε το χιόνι είπε δεν κλείνω. Αυτή είναι η διαφορά, αλλιώς θα είχε γίνει χάος και στη Νέα Οδό. Άρα δεν φταίει η απόφαση, φταίει η Αττική Οδός” είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας για άλλη μια φορά έσωσαν πολύ κόσμο. Και το λέω γιατί πρέπει να λέμε και τις καλές κουβέντες για αυτούς που φοράνε στολή και είναι πάντα δίπλα στον πολίτη” επεσήμανε.

“Για τον κ. Πατούλη επειδή θέλω να είμαι πάντα δίκαιος, η απόφαση να κλείσει προληπτικά τα σχολεία ήταν σωτήρια. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν στην Αττική Οδό είχαμε εγκλωβισμένα σχολικά με παιδιά.

Σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας ανέφερε ότι “εγώ αν ήμουν Αλέξης Τσίπρας και ερχόταν σύμβουλός μου και μου έλεγε να καταθέσω πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την κλειστή Αττική Οδό από την “Ελπίδα”, θα τον απέλυα. Θα σας πω και γιατί. Είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός που έχει τη Μάνδρα και το Μάτι να κάνει πρόταση δυσπιστίας με αφορμή μια φυσική καταστροφή;”.

“Εγώ να πω ότι η κυβέρνηση έχει κάνει 100 λάθη, είναι ή δεν είναι η ανθρώπινη ζωή το νούμερο 1; Υπάρχει κάτι που μπαίνει στη ζυγαριά με την ανθρώπινη ζωή; Έχουμε τη “Μήδεια”, τις πυρκαγιές και τώρα την “Ελπίδα”. Είχαμε απώλεια ανθρώπινων ζωών; Αυτό τουλάχιστον δεν είναι η μεγάλη μας διαφορά; Το ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι μαζί σας. Αλλά ο Τσίπρας; Ε, όχι!” τόνισε.

“Αυτοί οι 100 άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε ημέρα με προβληματίζουν και λυπούμαι πολύ. Λυπάμαι ακόμα και για τον έναν, όχι για τους 100. Από ότι διαβάζω όμως από τον ΕΟΔΥ αυτό αφορά τις τελευταίες ημέρες σχεδόν κατά αποκλειστικότητα σε ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. Από ότι θυμάμαι σε όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο κ. Τσίπρας ήταν απέναντι. Άρα, πώς μπορείς ταυτόχρονα να λες ότι αποτυγχάνει η κυβέρνηση επειδή ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας πεθαίνουν από τον COVID και ταυτόχρονα όταν η κυβέρνηση έβαλε μέτρα για να εμβολιαστούν να είσαι αντίθετος;” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

“Ο κ. Τσίπρας θέλει να τα έχει όλα μαζί σε έναν κουβά, αυτό δεν του βγαίνει και το βλέπει ο ελληνικός λαός” συμπλήρωσε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ