Άδωνις Γεωργιάδης: Η… συμβουλή στον Τσίπρα για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και την επιλογή της Mercedes

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «το ότι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει σε όλα τα προεκλογικά σποτ, το ότι με έβαλε στο σποτ για το εμβόλιο και τώρα για την ακρίβεια είναι τιμητικό για εμένα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «με αναγνωρίζουν ως αντίπαλο οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, αλλά ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μία συμβουλή στον κ. Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα της δυσκολίας ενός συμπολίτη μας από την ακρίβεια στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes; Άμα έχεις λεφτά για να πάρεις Mercedes, ας πληρώσεις και 1,70 ευρώ την βενζίνη. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς».

Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι έψαξε να δει τι γινόταν στις τιμές των καυσίμων επί ΣΥΡΙΖΑ και όπως υποστήριξε ότι τον Ιανουάριο του 2017 τα επίπεδα στις τιμές, είναι σε αυτά που δείχνει τώρα το σποτ.

«Βρε Αλέξη μου κυβέρνησες. Όταν έφταναν οι τιμές ψηλά, έβαζες και ΕΦΚ. Κάπου ένα έλεος… Θα συνιστούσα όταν βγάζουν σποτ με εμένα να μου το στέλνουν πριν να το βλέπω για να τους… σώζω από λάθη».

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ