Γεωργιάδης: Ψήφισα Σγουρό

Γεωργιάδης: Ψήφισα Σγουρό

Αποτίμηση των χθεσινών εκλογικών αποτελεσμάτων έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε πως ο Γιάννης Σγουρός ήταν η επιλογή του για την περιφέρεια της Αττικής ενώ έστειλε μήνυμα στην Ρένα Δούρου για την ανάληψη των καθηκόντων της ως περιφερειάρχης.

«Έχει και καλές αναγνώσεις η νίκη της κυρίας Δούρου. Για να δούμε την κυρία Δούρου τι θα κάνει τώρα, ασκώντας διοίκηση. Η κυρία Δούρου και η παράταξή της έχουν πει ότι θα κλείσει ΧΥΤΑ και δεν θα γίνουν στην Κερατέα ή στο Γραμματικό ή ότι θα μαζεύονται τα σκουπίδια αντιμνημονιακά. Δεν την ψήφισα, το ξεκαθαρίζω.

Ψήφισα Σγουρό και θεωρώ ότι ήταν και σωστός περιφερειάρχης. Το έχω πει από πριν και το λέω και σήμερα, δεν μ’ αρέσει να τα αλλάζω. Αλλά η κυρία Δούρου θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να μπει σε ένα γραφείο και να διοικήσει. Και θα συγκρίνουμε τις υποσχέσεις με την πραγματικότητα. Κάτσε να το δούμε».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αποτελεί δικαίωση για το δίλλημα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνοντας πως και η Νέα Δημοκρατία θα έπρεπε να έχει δώσει διλημματικό χαρακτήρα στις εκλογές.

«Ο κ. Βενιζέλος είναι από τους νικητές της χθεσινής βραδιάς και κακώς γίνεται η ανάγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε το 1/3 της δύναμής του. Η σωστή ανάγνωση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ που πήγαινε για συντριβή διεσώθη. Πιστεύω ότι διεσώθη καθαρά λόγω του διλημματικού χαρακτήρα που έβαλε ο κ. Βενιζέλος. Το λέω καθαρά και πιστεύω ότι και εμείς θα έπρεπε να έχουμε βάλει τον ίδιο διλημματικό χαρακτήρα, με την ίδια ένταση».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Θρίλερ με τον Σταυρογιάννη και την έδρα της Ν.Δ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σγουρός:Δώσαμε μόνοι μας μια δύσκολη μάχη

ΒΙΝΤΕΟ-Αποχώρησε από τα γραφεία της ΝΔ ο Σαμαράς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ