Γεννηματά : Καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή

Καθαρή εντολή από την πρώτη  Κυριακή με την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον τηλεοπτικό σταθμού STAR

«Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους πολίτες που πορεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ, που νοιάζονται για το χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή» σημείωσε η  Φώφη Γεννηματά.

 « Όποιον και αν θέλουν να ψηφίσουν, να έρθουν, διότι δίνουν μεγάλη δύναμη στο εγχείρημα, στην προσπάθεια να κάνουμε μια νέα αρχή. Είναι σημαντικό να δοθεί μια καθαρή εντολή. Να τελειώσει την Κυριακή. Το ΠΑΣΟΚ είναι πολλούς μήνες σε μια κατάσταση μεταβατική, σε μια κατάσταση αβεβαιότητας. Είναι ανάγκη ο χώρος να ανασυγκροτηθεί».

Στην παρατήρηση ότι την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρο, η Φώφη Γεννηματά σημείωσε:

« Θα αποφασίσει η βάση του Κινήματος την Κυριακή για το αν μπορεί μια γυναίκα να είναι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω ότι δεν τίθεται  ζήτημα άντρας ή γυναίκα σε αυτή την υπόθεση. Είναι μια συλλογική υπόθεση και πρέπει να είναι μια συλλογική υπόθεση. Από εκεί και πέρα κακά τα ψέματα ξέρουμε πολύ καλά ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για μας. Πρέπει κάθε μέρα να αποδεικνύουμε ότι ναι μπορούμε, ότι μπορεί μια γυναίκα να σηκώσει τέτοια ευθύνη. Το έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι άντρες ξέρετε με το καλημέρα θεωρείται ότι μπορούν, μέχρι να αποδείξουν το αντίθετο. Θεωρώ όμως ότι είναι ζήτημα χαρακτήρα, χρειάζεται και δυναμισμός,  χρειάζεται και αποφασιστικότητα. Έχω μάθει να δίνω μάχες και ελπίζω να είναι και αυτή άλλη μια μάχη που θα έχει θετική έκβαση για το χώρο μου, για το χώρο που πονάω.  Η ενότητα και η αλλαγή είναι σήμερα τα μεγάλα ζητούμενα».

 

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει αποφάσεις για αλλαγή σελίδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ