Γεννηματά: Έχει έρθει η ώρα να επιμείνουμε για την περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους

«Δεν με ενδιαφέρει να διατηρήσω το μικρό ΠΑΣΟΚ που παρέλαβα ένα χρόνο πριν. Γι΄ αυτόν τον λόγο έχει μεγάλη αξία, ο διάλογος για την κεντροαριστερά να γίνει από την βάση, από την ίδια την κοινωνία» ανέφερε μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν δίστασα να βάλω και τον εαυτό μου στην διαδικασία αυτής της κρίσης από την βάση, στο πλαίσιο της σφυρηλάτησης της ενότητας, και θα πάω παντού για να μεταφέρω το μήνυμά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας» πρόσθεσε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζήτησε την υλοποίηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων για το κράτος και την οικονομία, «για να κερδίσουμε αξιοπιστία και ως πολιτικό σύστημα αλλά και ως χώρα απέναντι στους εταίρους μας – για να διεκδικήσουμε πιο δυναμικά αλλαγές στη συμφωνία».

«Έχει έρθει η ώρα να επιμείνουμε για την περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους και να πάμε σε επαναπροσδιορισμό των πρωτογενών πλεονασμάτων. Δεν βγαίνει το 3,5% στο οποίο δεσμεύθηκε η κυβέρνηση», επεσήμανε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε ότι «το μάρμαρο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το πληρώνει η μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα, ενώ για τη Ν.Δ. ανέφερε πως «προσπαθεί να κρύψει τις συντηρητικές της πολιτικές πίσω από ένα νέο-λαϊκισμό μεταρρυθμίσεων».

Τέλος σε ό,τι αφορά τον αναπτυξιακό νόμο η κυρία Γεννηματά προανήγγειλε την καταψήφισή του στην Βουλή από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, περιγράφοντάς τον ως «κατώτερο από τις ανάγκες και κοινωνίας και της οικονομίας» και εκτιμώντας ότι «αποτελεί στάχτη στα μάτια των πολιτών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Εισέβαλαν με…μία τούρτα – ΦΩΤΟ

Γεννηματά: Η συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βαριά και δεν βγαίνει

Η Φώφη Γεννηματά ανάμεσα στους αθλητές της Εθνικής ομάδας πόλο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ