Φάμελλος: Το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αλλαγή προέδρου, αλλά η χάραξη πολιτικής

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος. Μεταξύ άλλων ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι «το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αλλαγή προέδρου, αλλά η χάραξη πολιτικής».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι «στην Πολιτική Γραμματεία καταλήξαμε ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η εισήγηση προς τα μέλη, ωστόσο τα στελέχη μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για να αλλάξει η ατζέντα του συνεδρίου κάνει κακό», ανέφερε.

Ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «κάθε αρχή είναι και δύσκολη γιατί αυτό το συνέδριο θα ξαναβάλει μπρος τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι πολλά τα πράγματα που έχουν μείνει ανοιχτά. Στο συνέδριο θα συζητηθεί ποια είναι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε ο ίδιος, «η κοινωνία θέλει μια αξιόπιστη πρόταση. Στο συνέδριο θα συζητηθούν όλα, τι ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε, πού πάμε…».

Ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ακόμη ότι «σε μια δημοκρατία κρινόμαστε όλοι απέναντι στον πολίτη. Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για να αλλάξει η ατζέντα του συνεδρίου κάνει κακό και στον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ