Εξεταστική Επιτροπή: Ένταση ανάμεσα σε Κυρανάκη και Τζανακόπουλο

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ώρα της ερώτησης του Δημήτρη Τζανακόπουλο προς τον νυν διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο Κωσταντίνος Κυρανάκης τον διέκοψε λέγοντας ότι προσπαθεί να εκβιάσει τις απαντήσεις του κ. Δεμίρη. Τότε, σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άρχισε να τον βρίζει χυδαία και να τον φωνάζει «χρυσαυγίτη».

Ο κ. Κυρανάκης ανταπάντησε, ακολούθησε μία μίνι σύρραξη, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης να διακόψει για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υποστηρίζει πάντως ότι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης απέβαλε τον κ. Κυρανάκη και εφηύραν την διακοπή της συνεδρίασης για να μην προκληθεί εσωκομματικό θέμα. Οι βουλευτές της ΝΔ από πλευράς τους το διαψεύδουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.