Ευρωεκλογές 2024: Debate Μουρούτη – Αντώναρου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Θέλω να εκφράσω ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας και ειδικά στην Ευρώπη. Θα αγωνιστώ για τρία πράγματα, η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων στη ζωή μας και ειδικά στην εκπαίδευση, η κλιματική αλλαγή και ο πολιτισμός που είναι το μέλλον της Ευρώπης. Θέλω να ασχοληθώ και με το δημογραφικό» είπε αρχικά ο κ. Μουρούτης.

Ο κ. Αντώναρος σημείωσε ότι «Εγώ ήμουν στις δύο τελευταίες εκλογές υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν συνεννόησης με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την προσπάθεια να ανοίξει αυτόν τον χώρο προς το κέντρο, εκεί που εγώ ανήκω τον μεσαίο χώρο. Ο Στέφανος Κασσελάκης που ψήφισα για πρόεδρο, αυτό το κάνει ακόμα πιο έντονα και αποφασιστικά με νέους τρόπους προσέγγισης, που ίσως ξενίζουν».

«Είναι προσωπική άποψη του Γιώργου Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να πάει με κοινή γραμμή και λόγο στις ευρωεκλογές που θα κρίνουν το μέλλον της Ευρώπης αλλά και τις σχέσεις της χώρας μας με την ΕΕ. Θα το πω ωμά και μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται νέους Κατρούγκαλους» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης ενώ χρησιμοποιεί το σύνθημα “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια” την ίδια ώρα σε βίντεο στο TikTok μιλάει για τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας. Θέλει να τους έχει όλους ικανοποιημένους δηλαδή» ανταπάντησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ